Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Non-Slip Dvigubai Katė Šuns Dubenėlį Dubenėlį Su Stovu Naminių Kačių Šėrimo Vandens Dubenėlį Katėms Maisto Naminių Gyvūnų Dubenėlius Katė Šuniuką Šerti Prekes

€15.16 €10.46
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: xiaomi
  • Formos: Suapvalinti
  • Medžiaga: medienos+keramika
  • dydis: 36*18*20cm
  • Skaičius Dubenys: 2
  • Tipas: katės
  • Tinka: KATĖ

Nauja

- +

Non-Slip Dvigubai Katė Šuns Dubenėlį Dubenėlį Su Stovu Naminių Kačių Šėrimo Vandens Dubenėlį Katėms Maisto Naminių Gyvūnų Dubenėlius Katė Šuniuką Šerti Prekes

Savybės:

1. Geros kokybės: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medienos ir keramikos, su bauda kūrinys, labai gera kokybė ir ilgas tarnavimo laikas.

2. Puikią dovaną: Šio pet dubuo gali būti skiriamas draugų, kurie kaip naminiai gyvūnai.Tai labai praktiška dovana.

3. Lengvas montavimas: Šis produktas yra labai lengva įdiegti, nereikia papildomų įrankių reikia, ir diegimo procesas yra labai patogu.

4. Dviejų lygių aukštis: Tai pet dubuo turi dviejų lygių aukštis, kuris gali būti koreguojamas, skirtingų aukščių gali prisitaikyti prie įvairių poreikių.

5. Rankenos dizainas: Šį pet dubuo turi dirbti projektavimo, iš abiejų pusių, kurias galima lengvai perkelti padėties dubenį.

Aprašymas:

Tai pet dubenėlis yra pagamintas iš tvirtos medžiagos, yra labai mielas įprotis, ir galima reguliuoti aukštį, kuris yra labai tinkamas augintiniai valgyti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: mediena+keramika

Tinka: katė

Skaičius dubenys: 2

Dydis:36*18*20cm

Pakuotė:

1 vnt * Katė Finansuojančiojo

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: juoda katė plakatas, kačių reikmenys indija, kačių maisto dubenėlį pakreipus, katė sauso maisto, pet dubenį rock, katė žaislas, kačių reikmenys scool, šildytuvas xiaomi, pet dubenį 5, anti slip tape

Panašūs produktai